diumenge, 1 de desembre del 2013

ACTA- Assemblea veïnal de la Ribera. Dimarts 26 de novembre de 2013.

Assemblea veïnal de la Ribera.
Tema: solars buits, solar sense vida.

Comença l’assemblea fent un recull dels progressos que es van realitzant des de l’última assemblea.

L’ordre i punts de l’assemblea la relacionem amb l’anterior acta.

1). Comunicació amb les entitats.

 La comunicació està sent costosa, ja que molts dels contactes que es tenen (telèfons, emails...), no es fan servir per part de les entitats.

Es contempla que, apart d’utilitzar els mitjans “virtuals”,  començar a fer trobades amb entitats de pes, aquestes que considerem que són més actives i ens poden ajudar a l’hora de fer de pont del “projecte solars buits” a altres entitats,  a més intentar difondre des d’aquestes la reivindicació de l’obertura del solar de la Valentine per trencar l’encaixonament del barri de la Ribera. Com?, amb la difusió i aprovació del manifest que es va començar a moure per la xarxa, convidant a les entitats a que aprovin el manifest, i si és possible assistint a les assemblees.

 Exemple:
L’entitat / col·lectiu / associació.....................s’afegeix  a la reivindicació de l’obertura del solar de la Valentine, i recolzem les peticions que des de l’assemblea veïnal reclamen, per la recuperació d ‘un espai que avui pateix l’agonia i l’abandó.

És per això que demanem a les institucions pertinents, que es manifesti a favor d’aquesta  reivindicació veïnal, i s’aconsegueixi per la ciutat de Montcada i Reixac un espai obert per usos socials i d’altres usos convenients.
(A continuació manifest).

 2). “Assemblea Informativa” a la Ribera.

Per confirmar data i hora, i disponibilitat del lloc on volem realitzar la següent assemblea.

Es comenta que aquest dia apart del propòsit d’informar a les entitats del “projecte solars buits”, aquest mateix dia trobar-nos per concretar les propostes per l’acte del dissabte 21 de desembre al barri de la Ribera.

Es comunicarà mitjançant cartells al carrer, comerços de la Ribera i Montcada Centre (també carrer Major), a part de les vies “virtuals” (xarxa internet)  de l’assemblea informativa i també de l’acte al carrer del 21 de desembre.

3). Carpa informativa i actes contra l’encaixonament del barri de la Ribera.

Es comenta varies propostes; activitats per infants, assemblea oberta, la duració de l’acte i l’horari. S’informarà dels actes amb el programa que es decideixi  desprès de l’assemblea informativa.


 

Assemblea veïnal de la Ribera.
Obrim Vies. Ribera Digna.
26 de novembre de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada