dijous, 31 d’octubre del 2013

Acta d’assemblea 30 d’octubre de 2013.


Acta d’assemblea 30 d’octubre de 2013.

 

Continuïtat i treball per realitzar des de l’assemblea: Solar de la Valentine.


- Es comenta de continuar treballant la comunicació amb entitats de Montcada i Reixac, especialment dels barris de Montcada Centre i La Ribera per participar en el consell constructiu que es vagi creant.

- Com mesura urgent, recollida de brossa que hi ha dins de l’Espai tancat del Solar de La Valentine, ja que es considera un focus de insalubritat .

Farem una instància per fer arribar aquest problema a l’Ajuntament.

- Es demana a l’Ajuntament la seva opinió sobre l’estat del solar i quines actuacions poden realitzar i que aclareixi el futur del solar.

Farem una instància per rebre resposta sobre el futur d’aquest solar.

- Campanya de propaganda. Fer cartells i textos explicant l’estat del solar, crear debat al carrer sobre la necessitat d’alliberar aquest espai.

Es comenta plantar-nos un dia al barri de La Ribera, amb una carpa per fer propaganda del procés obert de participació ciutadana, aquest punt es contemplarà a la següent assemblea, quan tinguem material per distribuir. Sobre això es comenta aprofitar recursos d’altres entitats.

- Solar Intorsa: A l’igual que el solar de la Valentine, per aquest espai en concret havia un projecte que a dia d’avui no s’ha fet, sobre aquest solar continuarem buscant solucions, però anem per passos i l’assemblea del 30 octubre es centra més al solar de la Valentine. “Tenim que buscar la formula per no cremar l’assemblea i de com gestionar els espais, ja que encara que Intorsa i Valentine és parlar del mateix problema, pot ser parlar a l’hora dels dos solar pot generar confusions”, es comenta tema de comissions, exemple comissió solar Valentine, comissió  solar Intorsa, comissió solar Cerveseria.

- Acció al carrer. Es valora varies accions que anirem polint en altres assemblees, es comenta i es valora sobre l’acció individual, o col·lectiva d’accions i denúncies per agitar el debat al carrer.

- Es concreta data de la pròxima assemblea: dimarts 12 de novembre a les 19:30h davant centre cívic La Ribera.

Ribera Digna
Assemblea de veïns i veïnes en defensa del medi ambient.  Obrim Vies.


Noticies relacionades:

Les Altres Veus.


La Directa.


La Veu de Montcada.


 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada